У Львові останнім часом спостерігається складна епідеміологічна ситуація. Кількість хворих на коронавірус зростає, і щоб зменшити поширення вірусу, у Львові громадський транспорт переходить у режим спецперевезень.

Про це заявив мер міста Адрей Садовий, передає ЦТС.

Так, стало відомо, що комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин у місті, щоб зменшити навантаження на систему охорони здоров'я.

Андрій Садовий, фото ЛМР
Андрій Садовий, фото ЛМР

"У зв'язку з різким збільшенням хворих і госпіталізацій у Львові, комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин до 12 квітня", - зазначив Садовий.

Крім того, за словами Садового, транспорт Львова переходить в режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинено.

Станом на 30 березня кількість жителів Львова, в яких підтвердився діагноз коронавірус від початку пандемії, - 51050 (+502). Летальні випадки по області - 2610 (+18). Вилікувалися в області - 78775 (+456).

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Зеленський ініціював нові карантинні виплати, скільки отримають українці.

Як повідомляв "Знай.ua", "паспорт вакцинації" вже офіційно представили, який вигляд матиме документ.

Також "Знай.ua" писав, що Степанов розповів, як "британський" штам ковіда захопив Україну.