Безробітний чоловік керівниці ЛКП “Львівавтодор” за рік зібрав майже 140 тисяч гривень готівки.

Про це повідомляє " ГалІнфо".
Так, нещодавно директорка Львівського комунального підприємства Львівавтодор Оксана Єстеферова подала декларацію за 2020 рік. У ній можна простежити, що фінансова ситуація чиновниці не змінилася. Ні нового нерухомого майна, ні автомобілів чи цінних подарунків в 2020 році вона не набула.

Директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова
Директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова

Відмінність від попередньої декларації полягає лише у зростанні зарплати на понад 80 тисяч гривень. Проте у чоловіка чиновниці все кардинально інакше. Він став власником 5000$ готівкових коштів, походження яких залишається повною загадкою. Адже в жоден з попередніх років не було зазначено його доходів за будь-яким місцем праці.
Варто нагадати, що виконувачкою обов’язків керівника ЛКП “Львівавтодор” Оксану Єстеферову призначили 23 січня 2019 року. А з 23 січня 2020 року вона стала повноцінним директором комунального підприємства.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала "ДНР" вбивати наших хлопців

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму

Також, "Знай.uа" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще