У Львові розшукується безвісти зниклий хлопець, який вийшов з дому та не повернувся.


Про це повідомляє керівник "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що відділом №4 Львівського районного управління поліції встановлюється місцеперебування безвісти зниклого Ковальського Сергія Володимировича. Відомо, що хлопець 1994 року народження проживає за адресою місто Львів вулиця Шевченка 418. Відомо, що хлопець 25 березня близько 09:30 вийшов з дому та не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого невідомо.

Ковальський Сергій, фото з фейсбук
Ковальський Сергій, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: зріст близько 175 см, очі карі, волосся чорне, середньої тілобудови. На момент зникнення хлопець був одягнений темно-синю куртку, сірий кашкет та коричневі джинси.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0969410917. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще