Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала всеукраїнську популярність завдяки програмі "Ревізор". Та окрім цього зірка вела ще не один десяток проєктів.
Так, на своїй сторінці в Instagram зірка вирішила поностальгувати та показала фанатам архівні кадри з різноманітних шоу. При цьому Ольга Фреймут відмітила, що їй не віриться, що за свою кар'єру вона провела майже двадцять телешоу.

Фото зі сторінки Ольги Фреймут
Фото зі сторінки Ольги Фреймут

"Зібрала фото з попередніх телевізійних проектів. Навіть не віриться. Їх майже 20! А який ваш улюблений? Напишіть, будь ласка. Мої - «Ревізор» та «Інспектор», бо вони назавжди змінили український сервіс.🤍", - зазначила Ольга Фреймут.

Фото зі сторінки Ольги Фреймут
Фото зі сторінки Ольги Фреймут

Зазначимо, що за свою кар'єру Фреймут була ведучою програм "Підйом", "Шоуманія", "Хто зверху?", "Ревізор". Також була співведучою програми "Голос країни. Перезавантаження". Також на телеканалі "1+1" вела програму "Інспектор Фреймут", а у 2018 році стала "директоркою школи панянок" у реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". Фреймут також була ведучою української адаптації американського ток-шоу "Ellen" — "Оля".

Нагадаємо, що Фреймут в прозорій сукні зізналася про потаємне - " дуже страшно!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками трепетними архівними кадрами.

Також Знай.uа писав, що Оля Фреймут показала дещо апетитне і заборонила торкатися: "не мацаємо".