Львів'янам поки не варто очікувати сонячної і по-справжньому весняної погоди. Так, в регіон почала повертатися зима і Львівську область засипало снігом.
Про це повідомляє "Апостроф".
Наприкінці березня не у всіх регіонах України спостерігатиметься весняна погода. Але, все таки найменше пощастило Львівської області, яку засипало снігом. У мережі вже почали з'являтися кадри засніженої Львівської області.
Сніг у Львові, скріншот з відео
Сніг у Львові, скріншот з відео
Відомий синоптик Наталка Діденко повідомила, що 28 березня 2021 року в Україні одночасно і сонце, і дощ, і сніг. У цей день в країні буде від +2 до + 14 градусів. Атмосферний фронт принесе холоди в західні регіони.

Варто зазначити, що сніговий покрив наприкінці березня для Львівської області не характерний.

Нагадавши, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа , весна засушити землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще