На Львівщині жінку оштрафували за прогули сина. Про це повідомили у виданні "Zaxid.net".

Червоноградський міський суд Львівської області визнав винною місцеву жительку Марію б. за прогули її сина. На рахунку хлопчика знаходиться кілька сотень прогулів, за що жінку зобов'язали сплатити штраф.

У постанові суду зазначено, що син Марії Б., який навчається у Червоноградському НВК №10 у період з Вересня 2020 року до кінця лютого 2021 року без поважних причин прогуляв 691 урок.

У матеріалах суду не вказано, скільки років дитині. Однак, згідно із законодавством, малолітнім вважається дитина, яка не досягла віку 14 років.

У зв'язку з цим жінку визнали винною у невиконанні батьківських обов'язків і зобов'язали виплатити штраф у розмірі 1 700 гривень. Крім цього з жещини стягнули судовий збір у розмірі 454 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно з інформацією видання, Марія б. раніше вже притягувалася до адміністративної відповідальності через дії сина. Хлопчик здійснював крадіжки, прогулював уроки і здійснював Помилковий виклик "швидкої допомоги".

Жінку оштрафували за прогули сина, Фото ілюстративне: zaxid.net
Жінку оштрафували за прогули сина, Фото ілюстративне: zaxid.net
жінку оштрафували за прогули сина, Фото ілюстративне: zaxid.net

Нагадаємо, що українець отримав судовий вирок за кілька гральних карт з "полуничкою" - "Розстріляти біля фонтанів!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", з недобросовісних роботодавців "злякали" заборгованості по зарплаті: скільки вдалося отримати

Також, "Знай.uа" писав, що виховательку звільнили з дитсадка через ляпас дитині: "Не хотів лягати спати"