Львівські правоохоронці здійснили найзаповітнішу мрію п'ятирічного хлопчика. На день народження він покатався на службовому автомобілі поліцейських.
Про це розповіли в пресслужбі поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що у Львові маленький Ярославчик свій день народження провів у колективі поліцейських. Хлопчик покатався на службовому автомобілі та приміряв амуніцію. Про заповітну мрію хлопчика правоохоронці дізналися від його мами, тому працівники ювенальної превенції Львівського та Червоноградського районних управлінь поліції організували для Ярослава святкування його дня народження в колективі поліцейських.

Фото:  поліції Львівської області
Фото: поліції Львівської області

Хлопчик був дуже задоволений, адже він спробував себе у ролі поліціянта – він покатався на службовому автомобілі, спробував, як працює система звукової сигналізації, приміряв амуніцію. Крім того, малюк отримав безліч теплих слів від поліцейських, які побажали йому здійснити свою мрію та стати поліцейським.

Фото:  поліції Львівської області
Фото: поліції Львівської області

"Я мрію стати такими, як ви", – щиро подякував хлопчик. Ввечері, прийшовши додому, щасливий іменинник запевнив батьків, що тепер він точно стане поліцейським.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал Знай.ua, оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"