На Львівщині жінка вже вісім років розшукує свою безвісти зниклу доньку, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомляють у Стрийському відділу поліції.
Так, стало відомо, що на Львівщині продовжуються пошуки безвісти зниклої Савчук Надії Сергіївни, 22.02.1995 року народження. Відомо, що дівчина 13 квітня 2013 року близько 20:30 вийшла з дому за адресою місто Стрий, вулиця Галицька,11а та не повернулась.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Особливі прикмети зниклої: зріст 165 см, середньої статури, волосся довге, руде, очі карі. На момент зникнення дівчина була одягнена у білу кофту, зелену жилетку, темні штани та чорні черевички.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, не будьте байдужими.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще