У Львові сталася НП, через незакріплену кришку каналізаційного люка помер 10-річний хлопчик.

Про це повідомляє "zaxid.net".

Так, стало відомо, що у Львові у неділю, 21 березня внаслідок удару люку загинув 10-річний хлопчик. ДТП сталася близько 21:50 поблизу авторинку на вулиці Зеленій. Під час руху службового авто ДСНС із каналізації зірвався люк і відлетів у автомобіль, що рухався позаду. Зазначимо, що люк пробив лобове вікно в автомобілі.

Фото: "Варта-1"
Фото: "Варта-1"

У наслідок цього загинув 10-річний хлопчик, який перебував на передньому пасажирському сидінні машини, яка їхала за авто ДСНС. Відомо, що у автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Люк, що вирвався з-під коліс автомобіля ДСНС, пробив лобове скло їхнього авто і вбив дитину на місці.

Фото: "Варта-1"
Фото: "Варта-1"

Через те, що одним з учасників аварії є працівник ДСНС, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.
Також за словами першого заступника мера Андрія Москаленка за фактом трагедії мерія почала ще службове розслідування.

Нагадаємо, що жінка зникла безвісти у відкритому морі: люди чули крики і знайшли спорожнілий човен

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка стала мамою з четвертої спроби і напоролася на нерозуміння - "Навіщо вам така дитина?"

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що трирічного хлопчика дивом врятували від коронавірусу, а він заразився знову: молиться вся лікарня