Вчора, 19 березня, в опіковому центрі Львова помер Олег Мудрий, який разом зі своїм сином врятували двох молодших дітей з пожежі.

Про це передає ZAXID.NET.

Відомо, що батько і син отримали понад 80% опіків тіла і перебували в критичному стані тиждень. 24-річний син Олега Дмитро помер вранці 17 березня в лікарні. Сам же Олег помер через два дні, в день похорону сина.

Нагадаємо, трагедія сталася в Тернополі 11 березня. У приватному будинку стався вибухнув газ. Двоє чоловіків, батько і син, Олег і Дмитро мудрі кинулися рятувати з пожежі молодших дітей у віці 2 і 5 років, при цьому самі отримали більше 80% опіків тіла. Врятовані - молодші діти Олега.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловіків у критичному стані терміново перевезли з Тернополя до Львівського опікового центру. Там їх відразу підключили до ШВЛ. Чоловіків ввели в медикаментозний сон. Небайдужі збирали для батька і сина гроші і здавали кров. Медики тиждень боролися за їх життя, але врятувати їх не вдалося.

Першим, вранці 17 березня, помер 24-річний Дмитро Мудрий. Його поховали в Тернополі на Микулинецькому кладовищі. А в день похорону сина, 19 березня, близько 13:00, помер і батько Олег Мудрий. Чоловік обгорів більше сина, у нього було 90% опіків тіла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополяни попрощаються з трагічно загиблим героєм: рятував з вогню маленьких братів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Батько і син отримали страшні опіки при вибуху, тіла-суцільна рана: "Помоліться за їх життя"

Також «Знай.иа " писав, що Маленьке янголятко "скупалося" в окропі, мама в сльозах благає про допомогу: "Врятуйте Русланчика"