У Львові благають про допомогу для дівчинки, яку коронавірус поклав до лікарняного ліжка. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, рік тому дитина залишилася без матері. У родині ростуть троє дітей. Зараз дівчинка, яка захворіла на коронавірус, перебуває у важкому стані в "Охматдиті". Їй потрібна донорська кров.

«Увага, друзі, терміново потрібна кров І"-" для дівчинки, однокласниці нашого сина. Рік тому дитина втратила маму, у сім'ї ще двоє діток. Дівчинка знаходиться у важкому стані в "Охматдиті", коронавірус...», - розповідають автори повідомлення.

«Можливо, хтось має необхідну групу крові та допоможе врятувати дитину, благаю, зголосіться!!! Номер батька: 0689046424, Олег», - додають у спільноті.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ситуація ускладнюється тим, що в пункті прийому донорів на Пекарській, 65, в суботу – вихідний день.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.