У Львові серед міста загорілася маршрутка. Це не на жарт обурило місцевих жителів, адже ціни на проїзд постійно підвищують, а натомість львів'яни отримують сумнівний сервіс.

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Ольга Чобіт.

Так, стало відомом, що у Львові у четвер, 18 березня сталася НП, на зупинці Липова Алея у середині загорілася маршрутка. Зазначимо, що цей інцидент стався 17:40.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Така новина викликала у місцевих жителів хвилю обговорення. Львів'яни зазначили, що ціну на проїзд у маршрутках знову хочуть підвищити, проте сервіс та якість перевезення не покращується.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Розвалюхи розвалюються, горять, а ціни піднімають. Львів сам себе позорить", "Якщо зросте вартість ,то вже горіти не будуть", "Ну от !А проїзд вони будуть ставити по - 10 грн", "І ми маєм за це старе л**но, в якому можна згоріти платити 10 грн", "То може по 14 грн за поїзд?????? Який і гривні не вартує", "А давайте зробимо проїзд по 40грн. І далі будуть загорятися маршрутки, відмовляти гальма", "Терміново потрібно підняти ціни, поки ще є маршрутка!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що у "червоному" Франківську "паралізували" тролейбуси: "Автобусом можна?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівські перевізники хочуть здерти за проїзд 14 гривень

Також, "Знай.uа" писав, що безкоштовному проїзду для пенсіонерів кінець: в Україні монетизують пільги