Маленький українець потребує допомоги. Коваленко Влад уже здолав один вид разу, проте зараз його атакував інший. Хлопчику можуть допомогти лікарі у Туреччині.
Про це повідомляє ТСН.
Все почалося, коли хлопчик як завжди пішов до дитячого садка, проте батькам подзвонила вихователь та сказала, що у хлопчика піднялась температура. Тоді батьки Владислава звернулися до лікарів, а уже потім помітили пухлину, яка вона випирала.

Владик потребує допомоги, фото: ТСН
Владик потребує допомоги, фото: ТСН

"В дитячій обласній лікарні була підозра на нефробластому великих розмірів - 13 см, тому вирушили на лікування до Туреччини, а тут діагноз уточнили – лімфома Беркитта", - розповідає мама малюка.

Там лікарі зробили все аби вилікувати маленького українця. І зрештою настав стан ремісії й хлопчика виписали додому. Та за два роки у нього почалися головні болі, які занепокоїли і рідних і лікарів. Діагностика показала пухлину в голові, її дослідження показало - це новий вид онкології у дитини - медулобластома.

"Знову рак, тільки інший різновид - це настільки рідкісне явище, щоб у дитини, за два з половиною роки з'явився не рецидив, а інший вид злоякісної пухлини, що таких людей у світі одиниці", - каже мама дитини.

Наразі лікарі готові допомогти хлопчику. Лікування буде складатися з радіотерапії та хіміотерапії, перший етап Владик уже пройшов. Через тривале лікування родина хлопчика фінансово виснажена, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти їх синочку одужати.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 4149 6293 4068 4398
Коваленко Вікторія Володимирівна

Нагадаємо, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні". Мати маленького українця зі страшним діагнозом - СМА - поділилася своїм болем, оприлюднивши повну відчаю сповідь.

Як повідомляє портал Знай життя маленького киянина оцінили в два мільйони доларів. Щоб вижити, маленькому Микиті потрібен один єдиний укол, який коштує більше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай писав, що любляча мати постала перед Страшним вибором, у двох дітей відмовляють нирки: "можу віддати тільки одну".