Відомий український співак Арсен Мірзоян зараз активно розвиває свою творчу кар'єру. Він часто тішить фанатів новими хітами чи відеороботами.

Проте, у Заслуженого артиста України вистачає часу аби вести свою сторінку в Instagram, де ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Окрім цього чоловік Тоні Матвієнко досить багато часу приділяє активному способу життя. Артист часто показує фото з гри у волейбол та пробіжок. Нещодавно Мірзоян почав займатися моржуванням.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Відтак у своєму Instagram у розділі stories артист показав, як плаває у річці неподалік Хортиці. Варто зазначити, що співак вирішив поплавати у темний час доби. Арсен Мірзоян сфотографувався по пояс у воді та показав фанатам свої сталеві м'язи.
До слова, Арсен Мірзоян відправився на пробіжку на острів Хортиця в Запорізькій області. На опублікованому зображенні можна побачити карту острова Хортиця і маршрут, які подолав Арсен Мірзоян. Зазначимо, що співак пробіг 17,01 кілометра за 1 годину і 41 хвилину.

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав свій "єгипетський" дизайн одягу

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян підготував українкам сюрприз на 8 березня