Відомий український співак Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників, тому з задоволенням веде свою сторінку в Instagram. Там він ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Заслужений артист України розповів, як привітає українок з Міжнародним жіночим днем. Так, він зазначив, що заспіває в ефірі ранкової програми" Сніданок 1+1". Також Мірзоян показав підготовку до виступу у прямому ефіру.

Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram
Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram

Артист разом зі своїми колегами розгорнув апарату для репетиції аби у музичному привітанні для жінок пройшов все ідеально.

Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram
Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram

"1+1 = 3 Завтра в @snidanok звучим, для НАЙКРАЩОЇ половини людства!", - зазначив Арсен Мірзоян.

У коментарях під дописом артиста його фанати зазначили, що з нетерпінням будуть чекати святкового виступу у програмі "Сніданок 1+1".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самотужки впорався з тим, чого не може багато хто: "Форрест Гамп курить за гаражами"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.