Дружина популярного українського артиста Дзідзьо і сама мріє про зіркову кар'єру. Тому останнім часом Slavia все частіше випускає нові пісні та йде до популярності. До того ж співака досить активно веде свою сторінку в Instagram, де тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Slavia у своєму Instagram у розділі stories поділилася з підписниками архівним кадром з відпочинку. Так, артистка показала, як у 2019 році відпочивала в Індії. При цьому вона відзначила, що ця країна залишила у неї тільки позитивні емоції та незабутні враження.

Slavia,  фото: instagram
Slavia, фото: instagram

"Індія - моя любов. Січень 2019", - так Slavia підписала свій архівний знімок з відпочинку.

Slavia,  фото: instagram
Slavia, фото: instagram

Варто зазначити, що на оприлюдненому фото Slavia позує на фоні моря та скель у спокусливому купальнику. Відмітимо, що співачка може похизуватися дуже гарною та стрункою фігурою, яка підкорює багатьох чоловіків.

Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв "Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знай.ua писав, Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану: а чоловік де?