Відома українська співачка Ірина Федишин зараз досить активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка часто тішить своїх фанатів новими хітами чи відеокліпами, також вона активно гастролює Україною.
Та навіть попри це у Федишин вистачає часу на свій Instagram, де співачка ділиться новими світлинами, корисними порадами чи подробицями з життя. Цього разу відома співачка опублікувала дві світлини та запитала у фанатів, який у них сьогодні настрій.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

На обох світлинах Ірина Федишин позує за кермом автівки. Сьогодні зірка обрала досить стриманий образ, Федишин одягла теплий в'язаний светер та доповнила все це масивними сережками.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

На першому фото Ірина Федишин мило посміхається своїм підписникам, а на другому - виглядає більш задумливою.

"Доброго ранку, друзі ❤️) Який настрій у вас сьогодні: 1 чи 2 ? або ж опишіть смайлами 😘", - так підписала Ірина Федишин оприлюднені в Instagram світлини.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".