Правоохоронці Львівщини розслідують самогубство медсестри, яка лікувалася від коронавірусу у місті Кам'янка-Бузька. 38-річна жінка викинулася з вікна 3-го поверху та загинула.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що жінка лежала у районній лікарні й на другий день госпіталізації вистрибнула із вікна. Медики кажуть, що жодних передумов для цього не помічали, та зазначають, що вона була досить активною.

Швидка допомога, скріншот із відео
Швидка допомога, скріншот із відео

Варто зазначити, що медсестра лікувалась зі своїм чоловіком в одній палаті. У той фатальний день, вона пішла до вбиральні й там вистрибнула із вікна. Відомо, що у жінки залишилося троє дітей шкільного віку.

"Вона в одній палаті зі своїм чоловіком була, в нормальних відносинах, більш була енергійніше, ніж чоловік... Підтримувала морально його, але встановлено, що вийшла до туалетної кімнати, зняла кімнатні капці й вистрибнула через вікно", - розповідає начальник Кам’янко-Бузького відділення поліції Іван Іваночко.

Наразі медики намагаються з’ясувати, чи пов’язане самогубство жінки з захворюванням на коронавірус, оскільки є дані, що вірус може впливати на нервову систему.

Раніше повідомляли, у Львові помер легендарний вчений і "зірка" університету, студенти не стримують сліз.

Як повідомляв Знай.uа, двадцятирічний кулеметник загинув смертю хоробрих на Донбасі, кохана в сльозах: "Наші діти...".

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Знай.uа писав, у Харкові в жахливій ДТП загинули полковник і донька, п'яний вбивця розкаявся: "Це молодість і дурість".