За останню добу у Львові госпіталізували 79 людей з коронавірусом. Натомість виписали лише 49. Загалом у медзакладах Львова лікування проходять 652 хворих, більшість з них потребує кисневого забезпечення.

Про це мер Андрій Садовий розповів на власній сторінці в Facebook.

"Таку динаміку ми спостерігаємо вже другий тиждень. З кожним днем кількість важких хворих збільшується, а запас ліжок зменшується. І це відбувається дуже швидко.

Сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій затвердить кількість і місце розташування госпіталів, які будуть розгорнуті на базі наших поліклінік. На першому етапі плануємо залучити 366 ліжок:
  • амбулаторне відділення 8-ї лікарні — 36 ліжок;
  • 2-ге поліклінічне відділення на вул. Мазепи — 150 ліжок;
  • поліклініка №4 — 60 ліжок;
  • поліклініка №2 — 70 ліжок;
  • 10-та клінічна лікарня — 50 ліжок.

Перечитуйте цей текст щоразу, як надумаєте спланувати велелюдне святкування. Подумайте, чи хочете бути +1 у статистиці перед тим, як піти в нічний клуб. Лікарняна палата – не найкраще місце для зустрічі після вечірки", - написав очільник міста.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.