На Львівщині квартирний крадій спробував втекти від поліції через балкон.
Про це повідомляє Національна поліція Львівщини.
Так, стало відомо, що слідчі Дрогобицького районного відділу поліції вже повідомили затриманому про підозру. Варто зазначити, що підозрюваного, який протягом останніх місяців скоював квартирні крадіжки у місті Борислав, викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Дрогобицького районного відділу поліції.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

За інформацією правоохоронців, раніше судимий 34-річний місцевий мешканець проникав у квартири через вікна, звідки викрадав ювелірні вироби, гроші та інші цінні речі. Правоохоронці вилучили у зловмисника викрадені з помешкань речі, спеціальні інструменти для проникнення у приміщення та інші речові докази.
Варто зазначити, що під час затримання зловмисник поводився агресивно, не виконував законні вимоги правоохоронців та намагався втекти через балкон. Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції повідомили затриманому про підозру. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що український шкільний підручник виправдовує ґвалтівників. Жінка надала кілька фотографій нутрощів книги і заявила, що "основи здоров'я" вчать 8-класників принципу "самі винні".

Як повідомляв портал Знай.ua, репер з дружиною накачували 100 дівчат наркотиками і брали силою.

Також Знай.uа писав, що українські прикордонники знешкодили небезпечного злочинця з бази Інтерполу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще