Останнім часом відомий український співак Олександр Пономарьов досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут Народний артист України часто ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Олександр Пономарьов в Instagram розповів, що разом з домашньою улюбленицею Ши буде святкувати 70 тисяч підписників на його YouTube-каналі. З такої нагоди популярний співак вирішив приготувати свій фірмовий плов, яким вони поласують з собачкою.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

Варто зазначити, що при цьому Пономарьов відкрив свій лайфхак, як не замаститися песику, коли він буде їсти смачний плов. Для цього потрібно просто зав'язати пухнастику хвостики аби песик не замазав свою симпатичну мордочку.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

"Сьогодні будемо святкувати 70 тисяч підписників на моєму YouTube! Готую плов, а Ши має мати такий вигляд коли буде його їсти, інакше весь рис буде в бороді ! Мій Лайфхак 😅", - так підписав світлину Пономарьов.

Варто зазначити, що Олександр Пономарьов пообіцяв своїм фанатам випустити нову пісню, коли на його YouTube-каналі буде 100 тисяч підписників.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає.