На Львівщині на полігоні твердих побутових відходів поселилися лелеки, яких підгодовують комунальники.
Про це повідомляє "Leopolis.news".
Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Самбір на полігоні твердих побутових відходів СКП «Об’єднане» тимчасово поселились близько 200 лелек. Зараз комунальники підприємства підгодовують птахів хлібом та не дають їм згинути від голодної смерті.

Лелеки, фото "Leopolis.news"
Лелеки, фото "Leopolis.news"

Варто зазначити, що зазвичай лелеки своїм прильотом з теплих країв віщують теплу весну. Але цього разу птахам не пощастило – погода змінилась не на їхню користь. Адже в області засніжило, замерзли водойми й тепер їм важко здобути їжу.

Працівники СКП звертаються до всіх небайдужих, щоб долучились до підгодівлі лелек. Зазначають, що їм не так страшний холод, як голод. Тому містян закликають приносити харчі для лелек.

Нагадаємо, що у Львові зоозахисники з "Будинівки врятованих тварин" врятували 13 чорнобурих лисиць, яких вирощували на хутряній фермі.

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині знайшли молодого Лелеки, який не полетів у теплі краї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай писав, що прикарпатка три місяці жила з лелекою в одній хаті: "Закохався у статую"