У Львівської спортсменки діагностували рак, 21-річна дівчина потребує термінової допомоги.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Молода випускниця Львівського фахового коледжу спорту, чемпіонка України з вільної боротьби Вероніка Рябоволова мріє потрапити на Олімпійські ігри. Проте мрії дівчини відтермінував страшний діагноз - рак.

фото: ЛОДА
фото: ЛОДА

Нещодавно у Вероніки різко пропав голос. Її родина зверталася до різних лікарів, а ті припустили, що це може бути онкозахворювання. Діагноз підтвердився – у дівчини підтвердили злоякісне новоутворення гортані.

Варто зазначити, що спорту Вероніка присвятила понад 10 років життя. І дівчина сподівається потрапити на Олімпійські ігри.

" Вероніка мріє потрапити на Олімпіаду. Вона готова боротись з хворобою. Зараз проходить курс променевої терапії. Прогнози позитивні. Віримо, що з допомогою людей хворобу вдасться перемогти", – каже Ольга Рябовалова.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Карта Приватбанку для допомоги:

5168 7573 4798 1054 Вероніка Рябоволова

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також "Знай" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"