Популярна телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" відома своїми висловлюваннями. Проте й зараз зірка не втомлюється дивувати публіку різноманітними зізнаннями.

Так, телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що колись мріяла стати монахинею. Про це телеведуча розповіла у програмі "ЖВЛ".

"Ми молилися кожного ранку перед уроками, ми були в церкві. Такі стояли бабці, дяк і ми з Мар'яною молилися", - каже телезірка.

Оля Фреймут, скріншот із відео
Оля Фреймут, скріншот із відео

До того ж телеведуча розповіла, що не фарбувалася у старших класах в середу та п‘ятницю. Це, за словами телеведучої, був її дар Богові, бо вона в той час була "фанатично побожна". В монастир же Фреймут хотіла потрапити тому, що це, на її думку, дуже стильно.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"І все оно священник відчував мою душу, він сказав: "не там покликання". І потім дуже пишався моїми телевізійними досягненнями. Дуже пишався", - каже Фреймут.

Тоді священник відмовив юну Фреймут ідти в монахині, бо зазначив: "не можна відмовлятися від мирського життя так і не пізнавши його". Проте побожності зірка не втратила і зараз продовжує відвідувати церкву.

Нагадаємо, Ольга Фреймут налягла на шампанське і її "розмазало"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут зізналася, що вона чоловік

Знай.ua писав, худющая Фреймут поскаржилася на фігуру: "Масивний животик, целюліт..."