Стало відомо про те, що у Зеленського оголосили про будівництво конгрес-центру у Львові. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що у Львові планують розпочати будівництво конгрес-центру та великого музейного комплексу. Роботи мають розпочатися вже цього року.

Кирило Тимошенко, скріншот відео
Кирило Тимошенко, скріншот відео

Про це розповів заступник голови офісу президента України Кирило Тимошенко на минулому форумі «Україна 30».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він зазначив, що Львову не вистачає конгрес-центру, куди буде стікатися всі бізнес-туристи. Це той турист, який витрачає інші гроші, і залишає їх громаді.

Кирило Шевченко також каже, що в межах міста вже навіть було знайдено місце, на якій буде побудований цей центр, а також великий музей для Львова.

Це найкращий приклад, коли всі об'єднуються і будують те, про що будуть говорити протягом наступних кількох десятиліть.

У цьому візьме участь держава, місцева влада, а також інвестори.

Нагадаємо, Українці зможуть записатися на вакцинацію від Covid-19 через додаток "Дія": як це буде працювати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Електронний паспорт зрівняли з паперовим-Рада прийняла документ.

У четвер, 4 лютого, Верховна Рада в першому читанні прийняла законопроект, яким дозволяється використання цифрових паспортів нарівні з паперовими.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.