У Львові вже розробили концепцію впорядкування території між площею Двірцевою та вулицею Городоцькою. Вона передбачає значне збільшення зелених насаджень, зелені зони на дахах будівель, облаштування підземних паркінгів, відкриття виставкових площ. Розробники вже незабаром почнуть розробляти необхідну документацію для детального планування та документи на землю.


Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: Львівська міськрада.


Така концепція змусить подивитися на Львів по-іншому. Тут планується конгрес-центр, виставкові площі, нові магазини, та готелі.

Фото: Львівська міськрада.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


"Це концептуально зовсім інше бачення, це такі приклади, як в Лондоні чи Парижі. Взагалі такі вокзальні простори часто є центрами, які притягують. Тут планується конгрес-центр, виставкові площі, нові магазини, хороші готелі. Думаю, тут буде створено декілька тисяч нових робочих місць. Тому інвестиції, які ми зробили, дадуть великий поштовх для нової праці та достатку для людей", — розповів Андрій Садовий.

Фото: Львівська міськрада.


Але згідно нової концепції звичні місця у цьому районі міняться до невпізнаваності. Також такі зміни можуть торкнутися і Приміського вокзалу, його планують дещо перенести.

Фото: Львівська міськрада.


"Впродовж останніх місяців місто напрацювало концепцію розвитку цієї території. В її основі лежить принцип того, що Приміський вокзал буде перенесено ближче до Головного вокзалу. Тоді стане зручнішим сполучення між регіональними перевезеннями і буде покращено пішохідні зв’язки з автобусною станцією та іншими видами транспорту", — розповів Антон Коломєйцев.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подешевшає опалення - коли гаманцях містян стане легше

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальні тарифи у 2020: як зміниться вартість світла, води та опалення в Україні

Також «Знай.uа» писав, що Львів'яни тицьнули Садового носом у плаваючі зупинки, які мер не помічав роками