Маленького Назара лікарі рятували пересадкою печінки, а зараз його уразила онкологія. Батьки вирішили лікувати сина у лікарні, де оперували малюка, адже тут знають його історію.
Про це повідомляє ТСН.
Маленький Назарчик Симоненко народився із вадою, яку довелося оперувати, коли йому виповнився лише один місяць. Але операція не врятувала хлопчика і наслідки вади призвели до руйнування печінки, тож за кілька місяців дитині від мами у варшавській клініці пересадили печінку.

Назарчик потребує допомоги, фото ТСН
Назарчик потребує допомоги, фото ТСН

З того часу малюк почав жити повноцінним життям, але на початку 2021 року у хлопчика виявили онкологію вже аж на 4 стадії. Клініка взялася лікувати хлопчика у борг, адже він був у вкрай важкому стані. Днями хлопчика прооперували і наразі триває подальше лікування.

"Лімфома 4 ст., метастази, 6 блоків хімії, 8 місяців лікування, ускладнення - кровотеча, зрештою знову операція, бо без неї ніяк. Мені здається, що я в страшному сні, та, на жаль, я не сплю, це відбувається з нами в реальному житті, мій маленький хлопчик терпить стільки болі, бо хоче жити, і він має на це право", - каже мама хлопчика.

Наразі родина Назарчика винна клініці Варшави понад 150 тисяч злотих. Для молодих батьків ця сума є захмарною і вони не в змозі оплатити все самостійно. Тому родина звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти їхньому синочку.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
5168 7520 1110 3796 Гері Іванна Євгеніївна

Повідомлялося, що небайдужих львів'ян просять допомогти 11-місячній Вікторії Коцовській, якій нещодавно діагностували спінально-м'язову атрофію (СМА). Врятувати дитинку може укол вартістю 2 млн 300 тис.доларів.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще