Відома українська співачка Оля Цибульська та кума Дзідзьо часто тішить своїх підписників у Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу зірка опублікувала свій образ з зірковим кумом. Варто зазначити, що артисти взяли участь у концерті "Весна! Любов! Суперхіти" на каналі СТБ, який присвятили до Міжнародного жіночого дня.

Оля Цибульська та Дзідздьо, фото instagram
Оля Цибульська та Дзідздьо, фото instagram з

"Я і кум. Оціни наші образи від 1 до 10🔥Псс. Киця, завтра о 22:10 чекаємо тебе біля екрану @stbua. Будемо вітати ❤️", - так підписала світлину з Дзідзьо Оля Цибульська.

Оля Цибульська та Дзідздьо, фото instagram
Оля Цибульська та Дзідздьо, фото instagram

Для святкового концерту Оля Цибульська обрала спокусливу сукню чорного кольору з вирізом до стегна. Свій образ співачка доповнила туфлями на високих підборах та сяючим кольє. Своєю чергою Дзідзьо також притримався луку total black. Він одягнув стриманий костюм та доповнив свій образ темними окулярами.

Зірки виконали пісню "Чекаю. Цьом", яка підкорила серця багатьох українців. Варто зазначити, що цю пісню зіркові куми презентували ще у 2018 році.

Оля Цибульська та Дзідздьо, скріншот із відео
Оля Цибульська та Дзідздьо, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще