Дзідзьо стрімко розвиває свою кар'єру та часто тішить фанатів новими кліпами чи піснями. ДО того ж артист активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Дзідзьо привітав українок з міжнародним жіночим днем. Так, популярний артист опублікував нове фото на якому він тримає оберемок білих тюльпанів та ніжно посміхається. Саме так артист вирішив привітати своїх фанаток зі святом весни.

Дзідзьо, фото з instagram
Дзідзьо, фото з instagram

"Збираю всі квіти весни у великий букет і дарую Вам, мої королеви і принцеси🌼🌸💐🌺", - зазначив Дзідзьо під оприлюдненим фото.

На опублікованому фото Дзідзьо позує на фоні вулиці. Для привітання з 8 березня артист одягнув чорне пальто. При цьому співак тримає цілий оберемок найпопулярніших весняних квітів - тюльпанів.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає