У Львові можуть повернути нічні маршрутки. Про це стало відомо з коментаря керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва телеканалу Tvoemisto.tv.

За його словами, повернення на львівські вулиці нічних маршрутів внесено в розробку Програми розвитку громадського транспорту на цей рік

Він додав, що наразі немає чітких термінів для такого кроку, проте можливість відновити курсування нічних маршруток все ж розглядається у міськраді.

Також можуть повернутися ті маршрутки, які скасували через введення карантину в місті. Нічні рейси і раніше не приносили місту особливого зиску, а зараз і поготів.

Олеськів пояснив, що деякі маршрути, а також нічні автобуси, стали ще більш збитковими через карантинні обмеження, які практично знищили нічне життя туристичного міста.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Також досі не прийняли бюджет розвитку, тому ми не можемо заганяти підприємства у таке невизначене становище", – наголосив він.

Нагадавши, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей

Як повідомляє портал Знай.ua, У Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також Знай.ua писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси