У Львові суд оштрафував жінку за торгівлю шкарпетками у невстановленому місці. Жінка проігнорувала судове засідання.
Про це повідомляє "Главком".
Так, стало відомо, що у Львові суд оштрафував жінку за торгівлю шкарпетками з рук у невстановленому місці. Суд примусово викликав львів’янку, проте та проігнорувала засідання. Варто зазначити, що Галицький районний суд Львова оштрафував жінку на 102 грн.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

За матеріалами справи 17 грудня 2020 року, о 13 год 40 хв, на вул. Куліша, 6Б, у Львові жінка здійснювала торгівлю з рук шкарпетками без дозвільних документів. У судове засідання порушниця не з’явилась, хоча належним чином повідомлялася про час, дату та місце проведення судового засідання.
Варто зазначити, що суд розпорядився примусово її доставити, однак місцеві поліцейські не виконали це рішення. Крім штрафу, жінка заплатить 454 грн судового збору.

Нагадаємо, у Тернополі очевидець повідомив про те, що невідомий на власному автомобілі пошкодив припарковані у дворі житлового будинку машини і поїхав у невідомому напрямку.

Чоловік розповів, що водій автомобіля здавав назад і зачепив поруч стоять машини. В результаті він зачепив 4 автомобілі-Nissan, Hyundai, Toyota та BMW.

Як повідомляє портал Знай під Львовом юний шумахер під мухою протаранив відразу шість " маляток – - копи обімліли. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області у Facebook.

Також Знай писав, що у Харкові стався конфлікт між пішоходом і жінкою, яка припаркувала своє авто на пішохідному переході.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще