Проїзд у львівському громадському транспорті може подорожчати вдвічі, оскільки перевізники ввжають таку ціну економічно обґрунтованою. Це стосується як трамваїв, так і автобусів з тролейбусами.

За розрахунками комунального АТП-1 і "Львівелектротрансу", проїзд зараз мав би коштувати 12 грн 43 коп., а в автобусах - 14 гривень. Необхідність підвищення цін пояснили тим, що теперішні тарифи є збитковими для підприємств, повідомляє Вголос.

Самі з львів’яни скаржаться, що львівська мерія дбає лише про вартість проїзду у транспорті, однак стан львівських маршруток за останні роки так і не змінився. Журналісти вийшли на вулиці Львова і дізналися, що про такі тарифи думають самі містяни.

Тим часом мешканці Львова скаржаться на здирницство у громадському транспорті. Люди настільки приголомшені несправедливістю, що починають підозрювати: тут є якась змова. Справа в тому, що в багатьох тролейбусах, де немає валідатора, водій може не продати квиток, мотивуючи тим, що буцімто не має решти. Буквально за хвилину-дві після цієї розмови до салону заходять контролери і намагаються стягти штраф.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.