Дружина відомого українського співака та шоумена Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia зараз активно розвиває свою кар'єру співачки. Тому дівчина з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться з підписниками новим світлинами чи подробицями з життя
Так, нещодавно співачка дала відверте інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", де розповіла про проблеми в родині. На своїй сторінці в Instagram в розділі stories Slavia поділилася коротеньким відео підготовки до цього інтерв'ю. Співачка розговорилася з журналісткою та завела мову проте, як у родині звертаються один до одного на "ти" чи на "ви".

Скріншот stories
Скріншот stories

Зірка зазначила, що у її родині звертаються виключно на "ти", адже вони рідня, а до сторонніх у них звісно заведено звертатися на "ви".

"Це дуже, дуже по різному, в кожній сім'ї як заведено, в кожній по різному. У нас тільки на ти, і бабуся завжди говорила "Ми ж рідні, на ви, це можна викати чужим", - зазначила Slavia.

Скріншот stories
Скріншот stories

Після цього Slavia вирішила запитати у своїх підписників, а як же у їх родинах заведено звертатися один до одного на "ти" чи на "ви". Варто зазначити, що голоси майже зрівнялися.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського