У Верховній Раді підняли важливе питання: народних депутатів з Львівщини занепокоїла увага урядовців до приватизації стратегічно важливих державних підприємств, зокрема - міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, в який вклали 1 млрд 300 млн державних гривень.

Про це на брифінгу в середу, 3 березня, повідомив депутат від "Батьківщини" Михайло Цимбалюк.

За його словами, питання концесії цього аеропорту порушується вже чимало років, але силами колективу, профспілок, місцевої влади, небайдужих політиків цей процес вдавалося зупинити.

"Трудовий колектив аеропорту показує результати вдалого господарювання, постійний розвиток і, навіть попри обмеження карантину, працює над відкриттям нових напрямків та готовий надати план розвитку державного підприємства. Тому немає сенсу передавати його в концесію, адже концесійний договір визначає взаємовідносини партнерів на довгий період та є великим за обсягом документом, у якому, теоретично, мають бути максимально враховані усі можливі варіанти розвитку відносин", – наголосив Михайло Цимбалюк.

Нардеп вимагає у Кабміну надати інформацію щодо можливої передачі у концесію Міжнародного аеропорту "Львів" та дорожню карту з розвитку цього стратегічного об’єкта.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дивитися з 13:17

Нагадаємо, гендиректора "Інституту охорони ґрунтів України" та керівника підприємства "Головинський кар'єр" затримали на хабарі у розмірі 1,5 млн доларів США. Чиновники вирішили отримати таку грошову винагороду за вирішення питання про приватизацію державного підприємства. Зокрема, 1,3 мільйона доларів США хабара необхідно надати керівникові "Інститут охорони ґрунтів України" та 200 тисяч доларів США – директору "Головинський кар'єр".

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає водіїв

Також Знай.uа писав, Зеленський відправив у відставку людини Порошенко: занадто багато знає.