У Львові місцевий житель поскаржився на неналежне утримання будинків. Він зазначив, що з приходом відлиги починає протікати дах, що призводить до псування квартир.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив місцевий житель Святослав Ігорович.
Так, львів'янин звернувся до міської ради та заявив, що більше не платитиме за утримання будинку допоки, не буде проведено капітального ремонту.

Фото Святослава Ігоровича
Фото Святослава Ігоровича

"Жодної копійки за утримання будинку я не буду платити, допоки, не буде проведено капітального ремонту м'якої покрівлі даху і не буде розібрана по цеглинці фасадна НЕСУЧА стіна будинку і не перекладена стіна наново з дотриманням усіх норм будівництва, а саме гідро ізоляція, кладка нової цегли(стара вся прогнила грибком, і як це будете робити мене не колишить!!!", - пише він.

Фото Святослава Ігоровича
Фото Святослава Ігоровича

При цьому чоловік зазначив, що капітальний ремонт мали зробити ще у 2013-14 році, проте обіцянки не були виконані. У результаті цього помешкання львів'янина перетворилося на "сирий, грибковий підвал".

Фото Святослава Ігоровича
Фото Святослава Ігоровича

"Комунальне підприємство «Левандівка» бачили що брали на баланс, тому арбайтен, бо коли будинок розвалиться будуть летіти ваші голови!!! Інакше, я сам добудую собі мансардний поверх і перекрию його металочерепицею!!! Не може держава владнати СВОЇ проблеми, я владнаю їх сам своїми руками", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу