Стало відомо про те, що в одному з супермаркетів міста Львів, чоловік побився з охоронцем через баночку «Рево». Подробиці скандалу.

Таким чином повідомляється, що сталося це у вівторок, 2 березня у Львові. У супермаркеті "АТБ", що на вулиці Бойчука, п'яний відвідувач почав бійку з охоронцем через баночку слабоалкогольного напою.

Попередньо відомо, що той вкрав «Рево», його спіймали, а потім почалася бійка з охоронцем.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Очевидці зняли все це на ролик і опублікували в мережу. "За рево і двір стріляє впритул хлопець", - написав один з користувачів. "Таке враження ніби в Рево є якийсь компонент, який врубує в людині режим Півня", - прокоментував інший користувач Стас.

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також "Знай.uа" писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.