Популярний український виконавець, а також за сумісництвом зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян показав передплатників дещо важливе. Артист придбав розкішну гітару популярної фірми»Гібсон".

Таким чином повідомляється, що знімок з'явився на сторінці Арсена Мірзояна в соціальній мережі Instagram.

Артист постійно ділиться новими кадрами зі свого життя в мережі, і цей раз не став винятком. Він придбав музичний інструмент-гітару. Мрія кожного музиканта-інструмент від американської фірми»Гібсон". Він показав три чорні гітари на тлі музичної студії і написав: "Колекція під назвою Угольок».

Сторіс Арсена Мірзояна / скріншот
Сторіс Арсена Мірзояна / скріншот

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У своїх instagram stories чоловік також показав ще один знімок своєї довгоочікуваної гітари. Вона була упакована в шкіряний чохол з красивою м'якою підкладкою в середині. Очевидно, що виконавець був неймовірно радий придбанням.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також портал Знай.иа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.