Стало відомо про смерть ще одного Нікопольського бійця Олексія Литовка. Сталося це в неділю, 28 лютого поточного року.

Таким чином повідомляється, що Олексій активно готував себе до служби в лавах армії України. Займався він у патріотичному клубі» Десантник «і»Патріот". Вдалося йому попрацювати і в правоохоронних органів.

У 2014 році він вирішив все змінити, і у складі 25-ї окремої повітряно-десантної бригади героїчно воював проти окупантів.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До слова, за це його особисто з рук нагородив президент.

Користувач Олександр Шевченко пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що пам'ятає Алексая завжди з посмішкою, в потрібні моменти серйозним, відповідальним і бойовим.

Але, на жаль, його більше немає. Рідні та близькі не можуть змиритися з втратою.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.

Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомила адміністрація бібліотеки.