На Львівщині у хліві померла 75-річна заслужена доярка з села Деревня Жовківського району.
Про це повідомляє "Visnyk.lutsk".

Ганна Практика з Львівщини зустріла свою старість у хліві. У молодості вона була вправною дояркою, навіть доробилася до "заслуженої" в Радянському Союзі. Вже у поважному віці жінка не мала власного житла, тому не просто жила під одним дахом зі своїми годувальницями, а й грілася біля них, щоб не замерзнути на смерть.

Фото: "Visnyk.lutsk"
Фото: "Visnyk.lutsk"

За словами односельців жінки, вона не мала родичів, тому опікуватися нею було нікому. Раніше у неї була власна хатина, проте вона вигоріла вщент під час пожежі. Тоді й перебралася Ганна Практика до худоби у хлів.

Односельці кажуть, що їм дошкуляли корови жінки. Мовляв, як тепло – паслися без нагляду, бігали по сільських городах, знищуючи врожаї. А взимку гинули. Бо старенька не в силі була сама прогодувати кілька корів.

“Та вона не тільки з ними живими живе, а й з мертвими. Здохне корова – довкола сморід страшний! Як почне розкладатися тушка, то хоч з хати не виходь. А в нас діти. Потім тягне ті трупи до річки”, – скаржилися сусіди.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фото: "Visnyk.lutsk"
Фото: "Visnyk.lutsk"

Кажуть, просили жінку продати корів навіть покупців знайшли, проте вона все не могла скласти їм ціни. Щоб годувальниці жінки не дохли, люди з дому зносили їм корми. Допомогти з житлом жінці намагалися неодноразово, проте вона сподівалася що відбудує свою домівку. Та на днях жінки не стало.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.