15-річний львів'янин жорстоко побив безпритульну жінку. Від отриманих травм вона померла.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Відомо, що тіло 44-річної жінки виявили 19 лютого в покинутій будівлі, в якій загибла і проживала.

Експертиза показала, що жінка померла від ударів в голову. Поліція розшукала причетного до її смерті 15-річного львів'янина.

Як повідомили в поліції, вбивство сталося в ніч з 13 на 14 лютого. 15-річний підліток жорстоко побив безпритульну. Спочатку він завдав потерпілій численні удари ногами і руками по всьому тілу, потім схопив дерев'яну ніжку від стільця і продовжив бити нещасну. Жінка незабаром померла від отриманих тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Слідчі повідомили про підозру неповнолітньому у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України — Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прикарпатські маршрутники влаштували "ринг" на дорозі, Хабіб проти Макгрегора: "це мої пасажири"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянка вплуталася в бійку через чоловіка і показала трюки, від яких посивіє Джеккі Чан: завалила з ноги

Також «Знай.иа " писав, що Ветерана АТО жорстоко забили до смерті, нелюдів "амністували": "заступився за кохану"