Українка поділилася історією, про те як вона купувала фрукти для поранених військових у госпіталь. Жінка пішла на ринок, щоб обрати найкращі апельсини. Вона попросила продавця дати хороші не переморожені й зазначила, що нестиме їх у госпіталь.
Проте це почула пара, яка поруч торгувала ковбасними виробами. Вони без вагань дали жінці трохи свого товару для поранених військових.

фото "uapos"
фото "uapos"

"Попросила, щоб продавець дав не переморожені, що це для поранених, пара, що торгує ковбасними виробами, почули мене і запросили підійти до них. Надарували ковбаси, сиру, кави, просили передати в госпіталі, щоб всі швидше одужували.
Навіть не запитала, як їх звуть.. Але, знаю, що з Трускавця! Величезна подяка, за людяність і щире серце!", - зазначила Тетяна Щукіна, передає портал "uapos".

фото "uapos"
фото "uapos"

Нагадаємо, офіцер Збройних сил розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "підняли по команді "тривога"".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода поетеса пішла служити в ЗСУ і стала на захист Батьківщини на Донбасі: "знайшла там себе".

Також портал Знай.uа писав, щоморпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "дійсно, врятував чиєсь життя".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще