Нещодавно по всій країні біля дороги з'явилися білборди, які закликають водіїв не порушувати правила дорожнього руху та буди обережними.
Проте, у Львові з'явилися білборди, де патрульна поліція міста називає львів’ян російськими іменами. Про це на "Гарячу лінію міста Львова" повідомив львів'янин Олег Андрейчук.
Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Пасічній на одному з білбордів розмістили соціальну рекламу, в якій патрульна поліція Львова звертається до львів’ян з проханням пристебнутися під час їзди в авто. Проте у зверненні до умовної львів'янки поліції використовує російське ім'я.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"По вул. Пасічній біля повороту на вул. Пимоненка є білборд з соціальною рекламою Патрульної поліції. Тільки невідомо до кого вони звертаються? Це повна калька з російської мови, імені Маша в українській мові не існує! Прошу виправити дане звернення, або демонтувати! Дякую!”, - сказано у зверненні львів'янина на "Гарячу лінію міста Львова".

Нагадаємо, що українець защебетав солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "Скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще