Ольгу й Анатолія Кептанарів "повінчав" Майдан, і одразу ж розлучила війна. Зараз подружжя має спільну донечку, яку назвали Вікторія. Все через те, що на будь-якій мові світу це ім'я означає "Перемога".
Їхню спільну перемогу Ольга носила під серцем, коли Толік пішов воювати. Страшний початок боїв 2014 року навіть не дав їм "притертися" як подружжю. Лічені тижні після розпису - й одразу фронт, передає ТСН.

"Одного разу він мені подзвонив серед ночі. Реальна була небезпека. Він думав, що загине. І він прощався… Я вже з животом таким, а він дзвонить, каже: "Виховай дитину. Скажи, що я її любив", - згадує дружина майданівця.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Анатолій Кептанар пішов на Майдан з самого початку і пам'ятає й досі всі події. Барикади, коктейлі Молотова і найстрашніші дні у його житті. Каже, всі жахи війни на Сході не так лякали пізніше, як початок масових убивств на Майдані.
Подружжя познайомилося у Faсebook. Тоді Ольга залишила коментар під дописом з історією Анатолія після чого вони розпочали переписку, і через тиждень зідзвонилися. А далі - все як у кіно: розписка заледве не на полігоні і довгий рік очікування на чоловіка з дитиною під серцем. Поки їй не зателефонували, щоби повідомити, що Толік розбився. Тиждень чоловік залишався в комі.

"Перелом основи черепа і дирка в черепі. З лівої сторони в мене залізо зараз. Зуби залізні, мозок залізний. Все добре. Я взагалі найщасливіша людина у світі", - каже Анатолій.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Два з половиною роки сім'я Кептанарів господарює під Львовом. Пара зазначає, що дива трапляються, якщо за них сильно боротися. Саме цьому їх і навчив Майдан.
Подружжя довго думало чим зайнятися та яку справу відкрити і знайшли себе у виробництві чорносливу. Кажуть, дві тони на рік дають змогу жити і будувати величезні плани.

Нагадавши, Знай повідомляв, що пара закоханих українців, доля яких переплелася на сході, в зоні ООС одружилися 25 вересня.

Також Знай писав, що Роман-кулеметник, Вікторія-старша операторка зв'язку в 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ЗСУ. Закохані познайомилися п'ять років тому, вони обидва були з одного міста - Рівного.

Нещодавно Знай передавав, що в селі Водяне неподалік від Донецького аеропорту священик Православної церкви України повінчав Андрія та Олесю, бійців 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.