Українка розповіла, як стала свідком поганого ставлення кондукторки у маршрутці до військового, який захищав Україну на сході. Жінка вимагала аби захисник негайно ж придбав квиток та кричала на нього.

"На зупинці стоїть близько 15 осіб, і осторонь одненький худорлявий хлопець, років 19. Люди вишикувалися у чергу... Контролерка перевіряє квитки при вході... Я стою якраз за хлопчиськом... Темно, здалеку відразу не помітила... Великий "вещ-мішок", обгоріла форма, підкопчена шапка і, здається, злегка підгорілий бушлат. Зате берці хороші-натовські…

Підходить його черга. Опускає голову і хоче зайти у маршрутку. На що контролерка піднімає дикий крик, мовляв, не можна, йди в касу за квитком", - розповідає Олeксaндрa Aртюxіна, передає портал "uapost".

Хлопець нічого не сказав у відповідь кондукторці, а продовжував стояти мовчки опустивши голову. Проте кондукторка почала кричати все голосніше. Тут українка не витримала та вирішила вступитися за захисника.

Олeксaндрa Aртюxіна, фото: "uapost"
Олeксaндрa Aртюxіна, фото: "uapost"

Жінка, - кажу, - ви хіба не бачите хто це? Хіба Автостанція і водій збідніє, якщо допоможе герою дістатися додому?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

- A мене не цікавить Хто це! Хочеш додому - купи квиток.

Після чого українка ще хвилин п'ять продовжувала сваритися з кондукторкою. Проте хлопець продовжував ніяково мовчати. Варто зазначити, що у цей момент за жінкою вишикувалася черга вже близько з десяти людей, проте більше ніхто не вирішив вступитися за захисника.

" Добре, у нього є квиток – випалюю. І простягаю хлопцеві свій, показуючи, щоб заходив.

Обертається на мене цей... ні, не можу написати більше хлопець.. Чоловік. Очі стривожені, збентежена посмішка... Видно, що не знає, що робити. Засовую квиток у кишеню його пошарпаного бушлата і чи не силою "пхаю" в автобус.

- Добре, дівчино, тоді нікуди не їдете ви! - випалює "мила" контролерша.

- Та без питань, йду за іншим квитком.

Минаючи чергу байдужих і про щось хихикаючих людей, чимчику у касу знову. Беру квиток і гордо сідаю в автобус.

"Тьху, так гидко на душі після цієї сцени. Гидко від байдужості людей, гидко, коли не бачать / не хочуть бачити тих, завдяки яким вони можуть тут мирно сміятися і жувати автовокзальну булочку. Тому що десь там, на палаючому Сході, такі сміливі чоловіки охороняють наш спокій і наше мирне небо", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що українець защебетав солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "Скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис