Нещодавно у Львові випала велика кількість снігу та вдарили сильні морози. Але, останні дні в регіоні спостерігається значне потеплення. Тому весь сніг, який випав раніше почав розтавати, у результаті чого утворюються велетенські калюжі.
Про це львів'яни повідомили на "Гарячу лінію міста Львова".
Так стало відомо, що у Львові місцеві жителі скаржаться на велетенські калюжі біля будинку на вулиці Володимира Великого. Через воду біля будинків місцевим жителям важко потрапити до своїх домівок. Тому вони звертаються до комунальників з проханням прибрати воду.

"Прохання прибрати воду з проходу по вулиці Володимира Великого, 51", - сказано у повідомленні львів'ян.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Місцеві жителі сподіваються, що незабаром комунальні служби приберуть воду з проходу біля будинку по вулиці Володимира Великого.
Варто зазначити, що за інформацією Укргідрометцентру 22 лютого, у Львові буде хмарна погода, а температура повітря прогріється до +8 градусів тепла. Вночі температура повітря коливатиметься від -3 до -5 градусів морозу, а вдень стовпчики термометра піднімуться до +6…+8 градусів тепла.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу

Як повідомляв портал "Знай.uа", негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Також, "Знай.uа" писав, під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей - вдома чекали стривожені мами

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще