Нещодавно у Львові випала величезна кількість снігу. Через це містяни почали ліпити сніговиків, але деякі місцеві жителі вирішили побавитися і зліпили зі снігу величезний унітаз.
Про це повідомив модератор спільноти "Львів без пробок" Роман Тузяк в фейсбук.
Так, стало відомо, що незвичайна скульптура зі снігу з'явилася на так званому "острівці Шміда". Таким чином активісти спільноти "Львів без заторів" потролили "Інститут просторового розвитку", який очолює Олег Шмід.

Фото: Львів без заторів
Фото: Львів без заторів

"Так як напередодні випало багато снігу, з нього було вирішено виготовити пам'ятник, що відобразив всю суть так званого ЛКП "Інституту просторового розвитку". Дана організація паразитує на жителях Львова, погіршуючи транспортну ситуацію в місті безглуздими рішеннями і проектами", - йдеться в повідомленні на сторінці спільноти в Фейсбук.

Як зазначають у групі "Львів без заторів", на думку багатьох львів'ян, "Інститут просторового розвитку" має бути ліквідований, а всі проекти мають реалізовуватися на конкурсній основі шляхом проведення тендерів.

Фото: Львів без заторів
Фото: Львів без заторів

У свою чергу, острівець на вулиці Варшавській вже сам по собі став пам'ятником корупції та відсутності адекватних транспортних рішень. Адже він побудований без узгодження з поліцією. Тепер він тільки загострив транспортну проблему на перехресті Варшавська-Чорновола, так як у разі ДТП весь рух транспорту просто зупиняються.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При цьому активісти зазначили, що це далеко не остання їхня акція на "острівці Шміда".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду