У Львові викрили крадія, який ховаючись від поліцейських, закопався у сніг під деревом.
Про це повідомляє Національна поліція Львівщини у фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові патрульні поліцейські затримали на гарячому ймовірних крадіїв з автомобіля. Один зі зловмисників аби сховатися від правоохоронців закопав себе у снігу.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

"Близько 7-ї години ранку, патрульні 1 батальйону отримали виклик на проспект Червоної Калини про невідомих осіб, які присіли біля автомобіля Mazda 6. Екіпаж негайно вирушив на місце події. Ймовірні зловмисники побачили службовий автомобіль і почали втікати. Патрульні почали наздоганяти їх", - сказано у повідомленні.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Правоохоронцям вдалося одразу затримати 37-річного чоловіка, а іншого зловмисника затримали через 10 хвилин. Виявилося, що 36-річний чоловік закопав себе в сніг у парку під деревом. Під час поверхневої перевірки у нього виявили пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°2 Львівського районного управління поліції.
Зловмисники встигли зняти з автомобіля значок та вартісну запчастину. Її ціна, орієнтовно, 40-50 тисяч гривень. Осіб затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.