На Львівщині четверо неповнолітніх скоїли крадіжку, наймолодшому зі зловмисників було 9 років.
Про це повідомляє Поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 19 лютого близько 10:40 год, мешканка міста Городок повідомила правоохоронців, що з її будинку було викрадено ювелірні вироби. На вказане місце оперативно прибули правоохоронці.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Впродовж години, вони розшукали зловмисників, які переховувались в одному з готелів на території Львівського району. Ними виявились мешканці Закарпаття, віком 9, 11, 13 та 14 років.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їхні гроші під двірниками.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.