Стало відомо про те, що на Волині розслідують дії виховательки дитячого садка. Заклеює дітям рот скотчем, щоб мовчали.

Таким чином повідомляється, що місцеві співробітники правоохоронних органів почали розслідувати справу стосовно некоректної поведінки з дитиною в дитячому садку» дзвінок", що в Луцьку.

Мати одного з вихованців говорить про те, що вихователька заклеїла рот скотчем її синові. Хлопчикові всього чотири роки, і в садок повертатися відмовляється. На обличчі у нього від скотча кілька днів трималося почервоніння.

Вихователька після скандалу звільнилася за власним бажанням. Журналістам інформаційного порталу Суспільне вдалося зустріти її в міському управлінні освіти. Звуть її Олена, але своє прізвище воліла не називати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вихователька дитячого садка, фото: Суспільне
Вихователька дитячого садка, фото: Суспільне

"У той день маркувалися меблі, я тримала маленький скотч, в групі були діти, вони дуже шуміли, тримала в руках скотч, можливо десь голосніше сказала ніж треба було, щоб не шуміли", - запевняє вихователька. Провину свою визнавати відмовляється.

Зараз вона дуже шкодує про те, що трапилося, і вже шукає нову роботу.

Нагадаємо, під Харковом чоловік кинув гранату у вікно 11-річної дитини: "це замах!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях п'яні патрульні зламали хлопцеві руку: тримали в снігу п'ять годин.

Також портал Знай.uа писав, що у США застрелили пранкера, який влаштував розіграш перехожим. 20-річний Тімоті Вілкс зі своїм другом вирішили зняти пранк для свого YouTube-каналу, проте щось пішло не за планом.