В одному з дитячих садочків Луцька вихователька знущалася з дітей, вона роздавала потиличники та заклеювала рот скотчем.
Про це повідомляє ІА "Конкурент".
Так, стало відомо, що у луцькому дитячому садочку № 37 вихователька знущалася з дітей. Зазначається, що вона робила це показово – перед усією групою, при цьому сама говорила малюкам, що це “секретик”. Про цю ситуацію батьки дізналися випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Завідувачка садочка Валентина Вінник зазначила, що ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Керівниця садочка каже, що ситуація має вирішитися в інтересах дітей.

В управлінні освіти Луцькради зазначили, що скотчем вихователька намагалася заспокоїти дуже активного хлопчика.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

"Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик – ред..) дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: "Зараз заклею ротика". Так його прилякала. Так пояснює вихователька", – коментує начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

При цьому чиновниця заявила, що не може не дати 56-річній виховательці допрацювати до пенсії. Адже вона у цій сфері працює вже 30 років.

Раніше повідомляли, в українських школах колапс з англійською мовою: "Не вміють читати в 3 класі".

Як повідомляв Знай.uа, батькам школярів пояснили, як їх може врятувати диктофон.

Знай.uа писав, в українській школі знущалися над дівчинкою, чия сім'я не змогла оплатити побори: "Води не дати дитині…".